Set Menyusu Shaklee

Set Menyusu Shaklee terdiri daripada

  1. Energizing Soy Protein (ESP)
  2. Alfalfa Complex
  3. VitaLea Iron Formula
  4. B Complex
  5. Sustained Release Vita C
  6. Ostematrix
Energizing Soy Protein (ESP)

Set Menyusu Shaklee

Sumber protein untuk sel-sel badan. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Memekatkan susu badan dan memberikan rasa kenyang kepada anak.

Alfalfa Complex

Meransang dan mempercepatkan penghasilan susu ibu. Ia juga berfungsi dengan membantu mengawal pergerakan usus ibu.

VitaLea Iron Formula

Set Menyusu Shaklee

Multivitamin dan multimineral yang lengkap untuk keperluan tubuh badan. Formula yang lengkap dengan zat besi membantu dalam membentuk sel darah merah agar tidak mudah letih dan penat. Membantu melengkapkan nutrisi dalam badan yang penting untuk penyusuan.

B Complex

Set Menyusu Shaklee

Membantu dalam melawan tekanan dan stress kerana ibu yang tertekan akan mempengaruhi pengeluaran susu badan. Membantu dalam kestabilan urat saraf. Menggalakkan pertumbuhan yang sihat dan normal.

Sustained Release Vita C

Set Menyusu Shaklee

Meransang penyerapan zat besi dan asid folic. Meningkatkan sistem imunisasi tubuh dan menggalakkan pembentukan kolagen yang penting untuk pertumbuhan otot, tulang dan tulang rawan.

Ostematrix

Set Menyusu Shaklee

Susu ibu mengandungi 40% kalsium. Keperluan kalsium adalah untuk pembinaan tulang dan gigi yang kuat. Mencegah dari berlakunya kebas-kebas dan lenguh-lenguh badan akibat kekurangan kalsium. Ibu menyusu memerlukan kalsium yang tinggi berbanding wanita yang tidak hamil dan menyusu.

 

Macam mana nak dapatkan SET MENYUSU SHAKLEE?

 

CARA PERTAMA

Anda boleh terus klik LINK DI BAWAH untuk pembelian secara online di laman e-sell menggunakan KAD DEBIT/CREDIT anda. Anda juga masih boleh memilih vitamin mengikut keutamaan dan budget anda dalam e-sell ini. Pihak Shaklee akan terus buat penghantaran produk SET MENYUSU SHAKLEE untuk anda.

 

CARA KEDUA

Boleh buat pembayaran terus pada saya, SITI dan saya uruskan untuk pembelian produk. Anda berpeluang untuk jimat 15% hingga 25% dengan pendaftaran ahli Shaklee dengan saya.

Daftar ahli SHAKLEE untuk menikmati penjimatan berterusan dan PRIVILEGE sebagai ahli.

CARA KETIGA

Penghantaran depan rumah atau lokasi pilihan di sekitar Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota. Boleh WHATSAPP saya, untuk urusan COD di kawasan tersebut.

Jika berdekatan dengan Branch Shaklee, boleh gunakan ID saya juga 1171436 untuk mendaftar sebagai ahli dan buat pembelian di sana.

POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE & BRUNEI

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK KONSULTASI LANJUT DAN JADUAL MAKAN YANG BERKESAN UNTUK PENGAMBILAN SET BERPANTANG SHAKLEE. EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN-PELANGGAN SAYA!

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya jika anda berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Pengedar Sah Shaklee :

Siti Noraini Sheikh Abdullah

(Shaklee ID 1171436)

Email : sitinurra77@gmail.com

✆HP : 019-514 6495

✆WhatsApp : 019.514.6495

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *