Set hamil shaklee

Set Hamil Shaklee terdiri daripada,

  1. Vitalea Iron Formula
  2. Sustained Release Vita C
  3. B Complex
  4. Omega Guard
  5. Ostematrix
  6. Energizing Soy Protein

Vitalea Iron Formula

Multivitamin dan multimineral yang lengkap untuk keperluan tubuh badan. Formula yang lengkap dengan zat besi membantu dalam membentuk sel darah merah agar tidak mudah letih dan penat. Selain itu ia membantu dalam mengekalkan Hb darah pada tahap yang normal.

Sustained Release Vita C

Meransang penyerapan zat besi dan asid folic. Berfungsi unutk menigkatkan imuniti tubuh ibu mengandung

B Complex 

Membantu dalam melawan tekanan dan stress. Menggalakkan pertumbuhan bayi yang sihat dan normal. Mengawal dari risiko berlakunya diabetes semasa kehamilan dan sekaligus membantu mencegah anemia.

Omega Guard

Penting untuk perkembangan otak, sistem saraf dan penglihatan yang baik untuk anak dalam kandungan.

Ostematrix

Kalsium penting untuk kesihatan tulang, gigi dan gusi ibu. Ibu mengandung cenderung untuk sakit pinggang dan kejang kaki jika kekurangan kalsium. Ibu mengandung memerlukan 1000mg kalsium sehari.

Energizing Soy Protein

Sumber protein untuk memberikan tenaga berpanjangan kepada ibu hamil. Selain itu, dapat mengurangkan risiko diabates dan juga darah tinggi.

Macam mana nak dapatkan SET HAMIL SHAKLEE?

CARA PERTAMA

Anda boleh terus klik LINK DI BAWAH untuk pembelian secara online di laman e-sell menggunakan KAD DEBIT/CREDIT anda. Anda juga masih boleh memilih vitamin mengikut keutamaan dan budget anda dalam e-sell ini. Pihak Shaklee akan terus buat penghantaran produk SET HAMIL SHAKLEE untuk anda.

CARA KEDUA

Boleh buat pembayaran terus pada saya, SITI dan saya uruskan untuk pembelian produk. Anda berpeluang untuk jimat 15% hingga 25% dengan pendaftaran ahli Shaklee dengan saya.

Daftar ahli SHAKLEE untuk menikmati penjimatan berterusan dan PRIVILEGE sebagai ahli.

CARA KETIGA

Penghantaran depan rumah atau lokasi pilihan di sekitar Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota. Boleh WHATSAPP saya, untuk urusan COD di kawasan tersebut.

Jika berdekatan dengan Branch Shaklee, boleh gunakan ID saya juga 1171436 untuk mendaftar sebagai ahli dan buat pembelian di sana.

POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE & BRUNEI

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK KONSULTASI LANJUT DAN JADUAL MAKAN YANG BERKESAN UNTUK PENGAMBILAN SET HAMIL SHAKLEE  EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN-PELANGGAN SAYA!

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya jika anda berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Pengedar Sah Shaklee :

Siti Noraini Sheikh Abdullah

(Shaklee ID 1171436)

Email : sitinurra77@gmail.com

✆HP : 019-514 6495

✆WhatsApp : 019.514.6495

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *