Set Berpantang Shaklee

Set Berpantang Shaklee @ Set Postnatal Shaklee terdiri dari,

  • VitaLea
  • Sustained Release Vita C
  • B Complex
  • Ostematrix
  • ESP
  • Alfalfa Complex
  • Zinc Plus
  • Omega Guard

Set Berpantang Shaklee. Gabungan setiap jenis vitamin dalam set ini adalah untuk membantu penyembuhan dan melengkapkan nutrisi seimbang buat ibu-ibu berpantang dan juga buat keperluan nutrisi bayi yang baru lahir. Dengan nutrisi yang lengkap lagi seimbang ini bakal mengoptimumkan kesihatan ibu  dan menyediakan badan ibu untuk siap sedia menyusukan bayi mereka.

Fungsi setiap vitamin adalah seperti berikut :

VITALEA

Multivitamin dan multimineral yang lengkap untuk keperluan tubuh badan. Formula yang lengkap dengan zat besi membantu dalam membentuk sel darah merah agar tidak mudah letih dan penat.

SUSTAINED RELEASE VITA C

Meransang penyerapan zat besi dan asid folik. Meningkatkan sistem imunisasi serta mempercepatkan penyembuhan luka.

B COMPLEX

Membantu dalam melawan tekanan dan stress dan mencegah anemia. Ini sekaligus dapat mengurangkan risiko ibu berpantang mendapat angin meroyan. Ia juga amat baik untuk urat saraf dan pelancaran darah ibu yang baru lepas bersalin.

OSTEMATRIX

Kalsium penting untuk kesihatan tulang, gigi dan gusi ibu serta anak. Kekurangan kalsium akan menyebabkan kebas-kebas dan lenguh-lenguh badan. Ostematrix juga dapat mengelakkan daripada masalah sembelit.

ESP

Sumber protein untuk membentuk sel-sel yang baru. Memelihara kesihatan dan memberikan tenaga segera kepada ibu dalam pantang. Pengambilan ESP juga dapat meransang penghasilan susu badan ibu yang baru lepas bersalin.

ALFALFA

Alfalfa membantu mengatasi masalah sakit-sakit pinggang & lenguh-lenguh badan. Alfalfa juga bertindak seperti jamu tetapi tidak panas yang berfungsi mengecutkan rahim dan menjaga rahim, melancarkan darah nifas, membuang angin-angin badan serta membanyakkan susu badan ibu.

OMEGA GUARD

Minyak ikan yang mengandungi Omega3 kaya dengan DHA, EPA dan ALA, membantu menyokong perkembangan otak dan mata bayi melalui susu ibu.

ZINC PLUS

Membantu dalam penyembuhan luka luaran dan dalaman. Zinc bukan sahaja bermanfaat kepada ibu-ibu yang melahirkan anak secara pembedahan tetapi juga bagi ibu-ibu yang bersalin secara normal. Zinc juga membantu dalam mengatasi keguguran rambut selepas bersalin.

Best kan kalau ibu-ibu pilih & consume SET BERPANTANG SHAKLEE.

Bagi mereka yang melalui proses bersalin CEASAREAN, anda juga boleh memilih option untuk menambah Set Berpantang Shaklee dengan VIVIX yang sangat-sangat baik untuk proses penyembuhan jahitan luka pada luaran dan dalaman perut serta mengelakkan risiko dari luka jahitan bersalin bernanah serta terbuka semula.

Baca juga SINI, –> Rahsia Luka Jahitan Bersalin Cepat Sembuh

Macam mana nak dapatkan SET BERPANTANG SHAKLEE?

CARA PERTAMA

Anda boleh terus klik LINK DI BAWAH untuk pembelian secara online di laman e-sell menggunakan KAD DEBIT/CREDIT anda. Anda juga masih boleh memilih vitamin mengikut keutamaan dan budget anda dalam e-sell ini. Pihak Shaklee akan terus buat penghantaran produk SET BERPANTANG SHAKLEE untuk anda.

set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set bersalin shaklee

CARA KEDUA

Boleh buat pembayaran terus pada saya, SITI dan saya uruskan untuk pembelian produk. Anda berpeluang untuk jimat 15% hingga 25% dengan pendaftaran ahli Shaklee dengan saya.

 

Daftar ahli SHAKLEE untuk menikmati penjimatan berterusan dan PRIVILEGE sebagai ahli.

CARA KETIGA

Penghantaran depan rumah atau lokasi pilihan di sekitar Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota. Boleh WHATSAPP saya, untuk urusan COD di kawasan tersebut.

Jika berdekatan dengan Branch Shaklee, boleh gunakan ID saya juga 1171436 untuk mendaftar sebagai ahli dan buat pembelian di sana.

POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE & BRUNEI

set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set bersalin shaklee

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK KONSULTASI LANJUT DAN JADUAL MAKAN YANG BERKESAN UNTUK PENGAMBILAN SET BERPANTANG SHAKLEE. EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN-PELANGGAN SAYA!

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya jika anda berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu-alukan!


Pengedar Sah Shaklee :

Siti Noraini Sheikh Abdullah

(Shaklee ID 1171436)

Email : sitinurra77@gmail.com
✆HP : 019-514 6495
✆WhatsApp : 019.514.6495

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *