Pengedar Shaklee Seri Iskandar Dan Tronoh Paling Aktif? Sekiranya anda mencari pengedar shaklee paling aktif di Tronoh ataupon Seri Iskandar atau kawasan-kawasan berhampiran, saya, Siti NorAini Sheikh Abdullah adalah agen shaklee Seri Iskandar dan Tronoh paling aktif yang boleh anda percayai.

Bagi anda yang berada di sekitar Bota, Parit, Seri Iskandar, Tronoh, Batu Gajah, anda boleh dapatkan khidmat nasihat konsultasi bersesuaian dengan keperluan dan masalah anda dan membuat pembelian vitamin shaklee dengan saya secara terus.

Pengedar Shaklee Seri Iskandar & Tronoh
Pengedar Shaklee Seri Iskandar, Tronoh dan COD kawasan sekitar

Anda boleh menghubungi saya di talian 019.514.6495 samada secara menelefon terus atau sms atau whatsapp saya untuk sebarang pertanyaan berkenaan kesihatan, keperluan vitamin, pembelian vitamin dan sebagainya.

Anda tetapkan masa dan di mana, saya sedia untuk membuat penghantaran bagi pembelian vitamin secara COD.

Saya telah menggunakan shaklee sejak dr tahun 2013 lagi setelah mengalami beberapa masalah kesihatan akibat keguguran dan sebagainya. Kesannya yang sangat memberansangkan dan memuaskan hati menyebabkan saya jadi pengguna setia untuk kesihatan suami bagi menangani masalah tekanan darah tinggi (hipertensi semasa belajar) dan kolestrol dan anak yang mengalami ekzema dan asthma kronik pada masa itu.

Kini, saya merupakan pengedar shaklee yang aktif secara online dan offline sejak dari tahun 2014 lagi. Saya telah menggunakan hampir keseluruhan produk-produk shaklee dan mengamalkan vitamin shaklee yang sangat natural lagi selamat untuk semua ahli keluarga saya.

Saya sangat seronok dan ingin berkongsi shaklee effect saya dengan semua orang. Saya ingin membantu ramai lagi di luar sana yang mungkin tercari-cari solusi dalam menangani masalah yang mereka hadapi selain dari berulang alik klinik dan hospital serta bergantung dengan ubat-ubatan kimia terlalu lama.

Untuk itu, saya juga aktif menghadiri kelas-kelas nutrisi anjuran shaklee dan dari pengamal-pengamal nutrisi professional, nutritionist, doktor-doktor bertauliah jemputan dan sebagainya. Ia adalah anjuran dari group-group besar business shaklee supaya saya benar-benar dapat membantu orang lain dengan penggunaan yang tepat, betul dan  berkesan.

Oleh itu, saya sedia untuk memberikan khidmat nasihat buat pelanggan yang membeli dengan saya khususnya yang ingin mendapatkan vitamin secara COD di kawasan Tronoh & Seri Iskandar. Semua konsultasi berkenaan pengambilan vitamin, jadual ubat, diet yang bersesuaian, pemakanan dan sebagainya adalah diberi secara percuma khusus buat pelanggan-pelanggan saya.

✍FB : Siti NorAini Sheikh Abdullah

✍FB Page : CelikSihat Page

✐Blog : CelikSihat 

✐Instagram : shakleeseriiskandar_kakct
✉Email : sitinurra77@gmail.com
✆HP : 019-514 6495
✆WhatsApp : 019.514.6495

➲COD Area : Tronoh, UTP, UITM, Bandar U & Seri Iskandar

Inshaallah saya sedia membantu anda!

Pengedar Shaklee Perak
Pengedar Shaklee Batu Gajah
Pengedar Shaklee Tronoh
Pengedar Shaklee Seri Iskandar
Pengedar Shaklee UTP
Pengedar Shaklee UiTM Seri  Iskandar
Pengedar Shaklee Bandar U
Pengedar Shaklee Bota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *