Hai semua! Pengedar Shaklee Tronoh, Bandar U, Seri Iskandar, Bt Gajah, Parit & Bota terbaik kawasan Perak Tengah yang boleh anda hubungi semestinya adalah saya kak Siti atau Siti NorAini Sheikh Abdullah ID 1171436.

Bagi anda yang berada di sekitar Perak Tengah, saya bersedia untuk COD kepada anda vitamin shaklee dengan cepat berserta konsultasi dan support yang terbaik buat anda. Saya juga boleh membuat janji temu di mana-mana ataupun COD ke rumah anda serta memberikan penerangan vitamin secara terus ataupon membuat demo produk.

Ceritanya saya bermula sebagai pengguna tegar Shaklee sejak dari tahun 2014. Ketika itu saya sering mengalami masalah kesihatan selepas mengalami 2 kali keguguran berturut-turut. Selepas berjumpa dan mengamalkan vitamin Vitalea, Alfalfa, ESP dan Ostematrix, Alhamdulillah kesihatan sangat2 memberansangkn sehingga saya kembali hamil dan sihat di sepanjang kehamilan tersebut.

Justeru, selepas itu saya juga memberikan vitamin tambahan buat suami yang ketika itu mengambil ubat jantung akibat kolestrol dan masalah hipertension ketika sedang menyambung pelajaran. Alhamdulillah sekarang tiada lagi ubat simvastatin yang perlu beliau makan dan kolestrol jahat juga telah turun bacaannya menjadi normal.

Anda boleh ikuti cerita saya di SINI.

https://youtu.be/1_kBPjWIZz4

Kesihatan yang baik adalah anugerah Allah yang paling besar. Saya sangat percaya sekiranya kita mengamalkan gaya hidup yang sihat serta mengambil vitamin dan suplemen yang baik bertepatan dengan keperluan tubuh, ia akan membantu tubuh kita untuk berfungsi dengan baik.
Shaklee effect saya ini membawa saya kepada satu peringkat lain iaitu saya menjadi sangat-sangat gemar akan subjek nutrisi dan kesihatan serta kesan-kesannya pada tubuh manusia. Saya juga banyak menghadiri kelas-kelas nutrisi anjuran Shaklee mahupon dari mana-mana kumpulan.

Pengedar Shaklee Tronoh

Pengedar Shaklee Tronoh

Kini, saya suka nak membantu anda di luar sana yang inginkan vitamin & suplemen dari perspektif yang berbeza serta ingin meningkatkan tahap kesihatan kepada yang lebih baik. Saya sedia membantu anda.

Antara customer-customer tersayang.

Pengedar Shaklee Tronoh

Oleh itu sekiranya anda berada Seri Iskandar, Bandar U, Tronoh, Bt Gajah, Parit & Bota atau berhampiran dan ingin dapatkan vitamin shaklee serta konsultasi terbaik dari saya, anda dialu2kan untuk menghubungi saya seperti yang tertera di bawah.

✍FB : Siti NorAini Sheikh Abdullah

✍FB Page : CelikSihat Page

✐Blog : CelikSihat 

✐Instagram : shakleeseriiskandar_kakct
✉Email : sitinurra77@gmail.com
✆HP : 019-514 6495
✆WhatsApp : 019.514.6495

Inshaallah saya akan bantu anda.

Tak lupa, bagi anda yang berada di luar kawasan Perak namun masih ingin dapatkan konsultasi bekenaan vitamin dan suplemen yang bersesuaian, penghantaran boleh dibuat melalui pos atau courier hingga ke tempat anda. Konsultasi akan diberikan secara online pada bila-bila masa.

Setiap pelanggan yg membuat belian vitamin dan set kesihatan shaklee dengan saya berhak untuk mendapat panduan/konsultasi berkenaan pengambilan vitamin beserta pelbagai info-info diet pemakanan yang sihat.

Salam sayang dari saya, kak Siti.

Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *