Cik ct nak tanya, ada tak di kalangan kita yang sering mengalami rasa letih lesu hampir setiap hari? Bagi yang suri rumah macam cik ct memang of coz lah kan rata-rata akan mengatakan betapa penatnye seharian menguruskan anak-anak kat rumah, memasak, membasuh dan segala kerja yang tak pernah habis-habis. Even kalau tertido kejap pon, telinga masih berfungsi dan alert dengan persekitaran berlaku. Betul tak?

Tapi macam mana dengan mereka-mereka yang seharian kerja office. Atau sibuk pergi site, travel, conference dan lain-lain. Of coz penat sangat-sangat jugak kan. Otak penat, tubuh badan pon turut penat sama.

Tahu tak, bila fizikal tubuh badan kita penat, itu bukan bermakna tubuh kita perlu rehat dan tidur yang mencukupi sahaja. Itu antara tanda-tanda badan kita demand meminta tambahan nutrisi dan sel-sel badan mengalami oxidative stress. Sebab tu tak kira samada anda suri rumah atau pekerja hatta majikan sekalipon, anda sangat-sangat memerlukan suplemen dan nutrisi tambahan untuk menangani masalah letih lesu ni.

Kalau dibiarkan berterusan, ia boleh menyebabkan kualiti sel-sel badan merosot fungsinya sekaligus jika berterusan boleh menyebabkan kita mendapat penyakit.

Haa.. nampak tak? Bahaya kan. Tuh yang kadang-kadang kita boleh dikejutkan dengan berita ‘sakit kanser’ tiba-tiba dan dah jadi stage 3 atau 4. Panjang critenya kalau cik ct nak critekan.

Sementara tu, cik ct nak sharekan testimoni Vivix, sorang kawan dari group bisnes kami cara mengatasi masalah letih lesu beliau.

Jom baca.

TESTIMONI 16: WAN ZAINAB
.

TIADA LAGI MASALAH SAKIT DAN LENGUH BADAN SEJAK AMALKAN VIVIX
.

Assalamualaikum.

Saya Wan Zainab Bt. Wan Muhammad berusia 29 tahun. Mempunyai 2 orang cahaya mata lelaki. Saya suri rumahtangga yang bekerja dari rumah. Saya merupakan ibu yang aktif dan sibuk dengan aktiviti luar.
.

Selepas melahirkan anak kedua, saya mengalami masalah sakit pinggang, lenguh-lenguh, sakit belakang dan kerap letih. Situasi ini saya sedar sewaktu anak kedua berusia 7 bulan. Anak sulung pula jenis yang aktif. Tambahan pula sekarang anak kedua dah berusia 1 tahun. Adik dan abang sama-sama aktif.
.

Saya rasa hari-hari ingin diurut belakang badan. Memang rasa tak selesa bahagian belakang. Waktu tidur, saya alaskan bantal pada bahagian belakang. Selain sakit belakang, kaki juga sering sakit terutamanya pada bahagian buku lali. Suamilah yang selalu jadi tukang urut tak berbayar.
.

Sehinggakan saya rasa ingin jumpa doktor, risau jugak kalau bahagian belakang bermasalah.Takut slip disc atau lain-lain masalah. Tapi saya batalkan hasrat kerana ingin mencuba Vivix.
.

Jun 2016, promosi Vivix. Saya ambil peluang ini untuk consume Vivix. Alhamdulillah, 3 minggu amalkan Vivix, rasa sakit badan dah beransur hilang. Bangun pagi pun mudah je dan badan rasa lebih ringan daripada biasa. Sakit kaki dan tumit dah tiada.
.

September lepas, saya join marathon. Walaupun 3 KM, saya rasa bertenaga dan masa larian, saya tak rasa sakit perut (senak perut). Kebiasaannya kalau larian, sakit perut memang akan terasa. Sangat pelik! Saya tak mudah penat. Jatuh cinta pada Vivix!!

#supermomshakleestory
#myvivixstory
#vivixse
Jadi, sekiranya anda inginkan konsultasi cara menangani masalah letih lesu, dan sakit-sakit badan setiap hari bolehlah hubungi saya seperti yang tertera berikut.
Dapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli dan penjimatan berganda serta nikmati manfaat-manfaat keahlian Shaklee, KLIK BUTTON ini.


Atau boleh juga cari saya di sini,
FB : Siti NorAini Sheikh Abdullah
FB Page : CelikSihat Page
Blog : CelikSihat
Instagram : agen_shaklee_siti
Email : sitinurra77@gmail.com
HP : 019-514 6495
WhatsApp : 019.514.6495
COD : Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota
Inshaallah saya akan bantu anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *