Demam Kuning Bayi Turun Cepat Asbab Berpantang Dengan Vivix. Hari ni saya nak share testimoni seorang lagi pengguna Vivix tegar yang mengambil Vivix sejurus selepas bersalin. Kesannya, bukan sahaja luka bersalin beliau cepat sembuh tapi kuning bayi juga cepat turun dalam masa satu minggu dan kulit muka beliau juga semakin bersih dan berseri-seri asbab pengambilan Vivix yang best ni.

Jom baca

TESTIMONI 2: YONG HAFIEZA
.
VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI
.

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..
.

cara turunkan demam kuning bayi dengan cepat

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..
.

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..
.

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..
.

Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…
.

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…
.

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi…
.

Vivix memang terbaik..

#supermomshakleestory

Best kan crite berpantang gaya Shaklee.

Sekiranya anda inginkan konsultasi cara berpantang dengan Vivix dan Set Berpantang Shaklee bolehlah hubungi saya seperti tertera berikut. Dapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli dan penjimatan berganda serta nikmati manfaat-manfaat keahlian Shaklee, KLIK BUTTON ini.

Atau boleh juga cari saya di sini,

✍FB : Siti NorAini Sheikh Abdullah

✍FB Page : CelikSihat Page

✐Blog : CelikSihat 

✐Instagram : agen_shaklee_siti
✉Email : sitinurra77@gmail.com
✆HP : 019-514 6495
✆WhatsApp : 019.514.6495

COD : Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota

Inshaallah saya akan bantu anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak beli Shaklee? Klik SINI untuk hubungi saya