Penyakit kencing manis ataupon diabetes merupakan antara penyakit utama paling tinggi di Malaysia. Masalah kegemukan, pengambilan makanan-makanan tidak sihat dan diet tidak seimbang serta malas bersenam antara punca utama yang membawa kepada penyakit kencing manis. Maka tidak hairan seawal usia 30an sudah ramai yang mengidap penyakit kencing manis khususnya jenis Diabetes Milletus. Ada antara customer Cik ct yang dah pon kena potong kaki di usia muda akibat risiko penyakit kencing manis.

Kencing Manis : Cara Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah Dengan Berkesan

Ringkasnya, anda perlu ketahui serba sedikit tanda-tanda anda mungkin mengidap penyakit kencing. Sekiranya anda seorang yang berisiko mendapat penyakit kencing manis dan terdapat perubahan pada tubuh anda dan tanda-tanda seperti berikut, cepat-cepat dapatkan pemeriksaan hospital. Cek kandungan gula dalam darah dan mulalah lakukan perubahan gaya hidup serta perbanyakkan mengambil makanan-makanan yang baik lagi sihat. Tindakan awal anda mungkin akan menyelamatkan anda dari penyakit diabetes.

Antara tanda-tanda anda mengidap Penyakit Kencing Manis

  1. Kerap kencing dengan banyak di waktu siang dan malam
  2. Kerap rasa teramat haus walaupon telah minum air
  3. Badan berasa teramat letih dan lesu
  4. Berat badan turun dengan mendadak
  5. Luka lambat sembuh

Jadi, cik ct nak sharekan antara customer cik ct yang mengmbil Vivix bagi mengawal bacaan kencing manis. Jom kit baca.

TESTIMONI 21: NURUL SYAZWANI SALLEH

BACAAN KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX

Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
.

Kencing Manis : Cara Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah Dengan Berkesan

Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha..
.

Bacaan Kencing Manis Turun Dari 20 Kepada 10 Selepas 2 Minggu Makan Vivix

Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
.

Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!

Is it my eyes playing trick or she does look younger? 🤔

#supermomshakleestory
#myvivixstory
#vivixse

Kencing Manis : Cara Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah Dengan Berkesan

Jadi, sekiranya anda inginkan konsultasi pengambilan Vivix untuk penyakit kencing manis dan bagi mengawal bacaan gula dalam darah dari terus naik tinggi, anda bolehlah hubungi cik ct seperti tertera berikut. Dapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli dan penjimatan berganda serta nikmati manfaat-manfaat keahlian Shaklee, KLIK BUTTON ini.

Atau boleh juga cari saya di sini,

FB : Siti NorAini Sheikh Abdullah

FB Page : CelikSihat Page

Blog : CelikSihat

Instagram : agen_shaklee_siti

Email : sitinurra77@gmail.com

HP : 019-514 6495

WhatsApp : 019.514.6495

COD : Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota

Inshaallah saya akan bantu anda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *