Suplemen Terbaik Tangani Sakit Sendi Lutut Ibu Dan Ayah

Sakit sendi lutut atau dalam bahasa saintifik dipanggil Osteoarthritis adalah penyakit yang biasa dihidapi bagi golongan warga emas. Ibu saya sendiri mengalami masalah Osteoarthritis dan Osteoporosis yang kronik. Malah beliau sendiri telah menjalani operation masukkan besi pada lutut beliau tidak lama dulu. Semestinya faktor berat badan sangat-sangat mempengaruhi kesihatan lutut dan operation masukkan besi untuk sebelah kaki pula boleh mencecah belasan ribu ringgit.

Sakit sendi lutut atau Osteoarthritis berlaku apabila sendi lutut ke’haus’an akibat penggunaan. Bendalir Sinovia atau pelincir dalam sendi telah menjadi kering manakala tulang rawan sendi lutut juga semakin menipis. Ia kerap kali berlaku pada warga tua khususnya kerana faktor penuaan. Dan pergerakan ini akan menyebabkan kebengkakkan pada sendi lutut dan kesakitan yang amat sangat.

Persoalannya, bolehkah kita mengawal dan mengurangkan risiko sakit sendi lutut ini dari terus menjadi terok? Jom baca testimoni ini.

TESTIMONI 9 : SILAWATI IELA

SAKIT SENDI LUTUT / OSTEOARTHRITIS AYAH KIAN PULIH SELEPAS KONSISTEN AMALKAN VIVIX DAN SUPLEMEN SHAKLEE
.

Apa korang rasa bila ayah korang yang dah 16 tahun menghidap Osteoathrithis, dulu siap kena usung nak ke klinik dan hospital. Dulu kalau gerakkan kaki bunyi berkeriuk macam engsel pintu berkarat, berjalan siap keluar bunyi macam tulang berlaga.
.

Suplemen Terbaik Tangani Sakit Sendi Lutut Ibu Dan Ayah

 

Ayah memang dah wajib operate masukkan besi dekat left hip joint, tapi sebab kerenah birokrasi, doktor batalkan balik operation. Dari boleh bawak motor, sekarang tak boleh langsung, dari bawak kereta manual kena tukar kereta auto. Dulu nak angkat kaki pun susah. Guna tongkat pun jalan slow-slow je. Dalam rumah guna kerusi roda.
.

Sakit Sendi Lutut Semakin Baik Dan Ayah Dah Boleh Jalan Macam Biasa Selepas Amalkan Vivix

Tapi, sejak kebelakangan ini, ayah dah boleh berjalan tanpa tongkat, walaupun jarak tak berapa jauh. Boleh dukung cucu dari dalam rumah bawak ke kereta di luar rumah dan malam ini pergi makan kat Mydin Mall, ayah lupa nak bawak tongkat tapi Alhamdulillah ayah boleh jalan macam biasa dari parking ke tempat makan.
.

Suplemen Terbaik Tangani Sakit Sendi Lutut Ibu Dan Ayah
Beza Sendi Lutut Yang Sihat vs Sendi Lutut Osteoarthritis
Pic Cdt : MayoClinic

Baca baca SINI

>>>>>> SYMPTOMS & CAUSES OSTEOARTHRITIS <<<<<<

Satu je Cik Laa nak cakap, ALHAMDULILLAH. Rasa sangat-sangat bersyukur. Alhamdulillah, 3 tahun konsisten Vivix, ini hasilnya. Syukur sangat-sangat sebab tu kalau korang menyampah bila Cik Laa share pasal Shaklee, Cik Laa tak kisah sebab korang tak rasa apa yang Cik Laa rasa. Rasa syukur sangat-sangat. Allahuakhbar, sungguh besar nikmatMu ya Allah. Tak tahu nak cakap macam mana.
.

Korang doa lah semoga Cik Laa terus berjaya dgn Shaklee. Dapat supply Vivix untuk ayah dan mak setiap bulan. Doakan Cik Laa ye. Semoga Allah makbulkan doa-doa kalian.

Amin..

 

Makanya, kalau ada ibu ayah kita yang dah mula sakit sendi lutut, bolehlah mencuba Vivix dan mengamalkan Vivix untuk mengawal sakit sendi lutut dari menjadi lebih kronik.

Baca juga SINI

>>>>>> Bagaimana Vivix Bantu Atasi Pelbagai Penyakit Akibat Penuaan Sel <<<<<<

Macam mana nak dapatkan VIVIX SHAKLEE?

 

CARA PERTAMA

Anda boleh terus klik LINK DI BAWAH untuk pembelian secara online di laman e-sell menggunakan KAD DEBIT/CREDIT anda. Anda juga masih boleh memilih vitamin mengikut keutamaan dan budget anda dalam e-sell ini. Pihak Shaklee akan terus buat penghantaran produk VIVIX  SHAKLEE untuk anda.

CARA KEDUA

Boleh buat pembayaran terus pada saya, SITI dan saya uruskan untuk pembelian produk. Anda berpeluang untuk jimat 15% hingga 25% dengan pendaftaran ahli Shaklee dengan saya.

Daftar ahli SHAKLEE untuk menikmati penjimatan berterusan dan PRIVILEGE sebagai ahli.

CARA KETIGA

Penghantaran depan rumah atau lokasi pilihan di sekitar Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota. Boleh WHATSAPP saya, untuk urusan COD di kawasan tersebut.

Jika berdekatan dengan Branch Shaklee, boleh gunakan ID saya juga 1171436 untuk mendaftar sebagai ahli dan buat pembelian di sana.

POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE & BRUNEI

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK KONSULTASI LANJUT DAN JADUAL MAKAN YANG BERKESAN UNTUK PENGAMBILAN SET BERPANTANG SHAKLEE EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN-PELANGGAN SAYA!

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya jika anda berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Pengedar Sah Shaklee :

Siti Noraini Sheikh Abdullah

(Shaklee ID 1171436)

Email : sitinurra77@gmail.com

✆HP : 019-514 6495

✆WhatsApp : 019.514.6495

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *