YOUTH SKINCARE SHAKLEE BAKAL MASUK PASARAN MALAYSIA 2018

YOUTH SKINCARE SHAKLEE bakal memasuki pasaran Malaysia pada tahun 2018 dan bakal menggegarkan Malaysia! Sebelum kita tengok item-item dalam Set Skincare Youth Shaklee, jom kita TEASER sikit testimoni-testimoni ke atas pengguna yang telah menggunakan set kecantikan ini. Jom

 

Wahhh menarik sangat kan!

Kesan produk Youth Skincare Shaklee boleh dilihat seawal 1 minggu penggunaan hingga ke tempoh satu bulan penggunaan untuk kesan sehebat macam ni! Kulit lebih flawless, kedutan semakin berkurangan, jeragat semakin pudar dalam masa yang singkat, kulit kusam semakin berseri-seri, pori-pori muka semakin mengecil, manakala jerawat juga jadi lebih terkawal.

Nanti dulu!

Ini sesuatu yang wajib anda tahu! Apa yang lebih menarik adalah pembangunan skincare shaklee telah mengambil masa untuk satu tempoh yang agak lama. Ia telah dikaji dan dibangunkan oleh saintis-saintis bertauliah shaklee yang memang mendedikasikan ciptaan-ciptaan hebat ini dari bahan-bahan yang terpilih yang sangat-sangat selamat, yang bebas dari bahan kimia yang berbahaya untuk kesihatan manusia serta terbukti sangat-sangat berkesan sebelum dipasarkan di US sendiri.

Sebab itu, jangkaan stok yang akan memasuki Malaysia dijangka mendapat sambutan hebat manakala bekalan stok yang masuk pula dijangka bakal habis dalam tempoh yang singkat. Dikhabarkan juga jumlah stok yang akan memasuki pasaran Malaysia nanti akan berbahagi dengan jumlah stok yang akan masuk ke pasaran negara China.

Lagi testimoni-testimoni oleh pengguna-pengguna antarabangsa Youth Skincare Shaklee, jom tengok.

Teruja nak beli?

Haaa.. kan. Teruja sangat nak beli.Kita tengok video item yang termasuk dalam SET YOUTH SHAKLEE ni dulu.

SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Ok, SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE ni terdiri dari 7 item/produk berikut.

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

2. Perfecting Skin Toner

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

3. Youth Activating Serum

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita. Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee. Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel. Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.

4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar. Perlindungan 2 dalam 1. Tanpa bahan kimia. Hanya bahan semulajadi
Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut

5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

Dulu dalam set nutriwhite, ada krim malam yang hampir sama fungsinya. Krim malam Shaklee YOUTH yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit. Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.
Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin. Dan lebih bercahaya.

6. Radiance C + E Capsules

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan. Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit. Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet. Gunakan tanpa was was.

7. BB Cream

Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa & tekstur kulit kita. Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan & melindungi.
Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindungan SPF 30 UVA / UVB.

 

Best sangat kan!

Berminat untuk dapatkan info terawal perkembangan dan kemasukan SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE. Serta ingin dapatkan set ini dan menjadi antara pengguna terawal merasa effect dan keberkesanan Youth Shaklee?

 

Isikan maklumat lanjut anda, dan saya akan segera menghubungi anda untuk info-info menarik.

 

 

Terima kasih.