Bacaan rabun silau semakin menurun selepas mengamalkan makan vitamin. Seronok nak share testimoni kali ni berkenaan rabun silau. Ramai yang mengalami masalah rabun mata sekaligus menghadapi masalah silau yang agak terok. Paling mengganggu bagi mereka yang mengalami masalah silau adalah ketika memandu. Dan ini sangat-sangat membahayakan diri sendiri mahupon pengguna jalan raya yang lain.

Jom baca testimoni kali ini, tak sangka tempias mengamalkan Vivix dan vitamin untuk kesihatan sendiri, power rabun mata dan silau juga turut turun tanpa di sengaja.

 

TESTIMONI 5: NAJIHAH RAZALI

BACAAN RABUN SILAU MATA MENURUN SETELAH AMALKAN VIVIX
.

Bacaan  rabun silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.
.

Bacaan Rabun Silau Semakin Menurun Selepas Mengamalkan Vitamin

Mata Sensitif, Kadang-kadang Penglihatan Kelam & Tak Nampak

Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengan silau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turun silau mata Jiha ni.
.

Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau masa memandu. Dulu kerja berulang alik dari KL ke Sepang.
.

Tu kalau cuaca biasa, kalau cuaca panas lagi lah hai, rasa mata macam nak tertutup macam ada pemberat.
.

Masalah BACAAN RABUN SILAU Mata Hilang setelah Amalkan Vivix dan Vitamin Shaklee

Tapi tu dulu, Jiha perasan sekarang dalam setahun nak kena macam tu pun payah. Memang Jiha amalkan Vivix dan vitamin Shaklee yang lain untuk kesihatan.
.

Tak sangka pula bila buat pemeriksaan mata, bacaan rabun silau menurun. Teruja sangat sebab selama ni tak pernah turun malah asek menaik aje.
.

Jiha akan teruskan pengambilan Vivix dengan lebih konsisten. Harap silau mata akan menurun lagi dan power mata akan menurun juga.
.

Terima Kasih Shaklee.

#supermomshakleestory
#myvivixstory
#vivixse

Seronok bilamana kesihatan mata semakin baik kan?

Bagi yang inginkan konsultasi berkenaan vitamin terbaik untuk kesihatan mata dan ingin perbaiki kualiti rabun mata dengan Vivix dan vitamin-vitamin lain untuk kesihatan, bolehlah hubungi saya seperti tertera berikut.

Juga sekiranya nak dapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli dan penjimatan berganda serta menikmati manfaat-manfaat keahlian Shaklee, sila KLIK BUTTON ini.

Atau boleh juga cari saya di sini,

✍FB : Siti NorAini Sheikh Abdullah

✍FB Page : CelikSihat Page

✐Blog : CelikSihat 

✐Instagram : agen_shaklee_siti
✉Email : sitinurra77@gmail.com
✆HP : 019-514 6495
✆WhatsApp : 019.514.6495

COD : Gopeng, Batu Gajah, Tronoh, Bandar Universiti, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit & Bota

Inshaallah saya akan bantu anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *