Antara Cenderahati Hasil Rekaan En Shahrol Hanafi

 

CENDERAHATI HOMEMADE

SENI ITU TERAPI

Kami, asben and wife dua-dua minat seni kreatif tangan. Macam-macam cenderahati homemade dah dibuat samada dari kain, kertas, seramik, gabungan dan macam-macam. Seni kraftangan kecil-kecil memang mempunyai permintaan sangat tinggi. Kadang-kadang kekangan masa, tempat dan tenaga kerja yang buat kami terpaksa tolak atau tunda.

CENDERAHATI PERKAHWINAN DAN MAJLIS-MAJLIS ISTIMEWA

Ini termasuklah seni kraftangan fridge magnet, keychain, button, painted mug, plate dan sebagainya yang semuanya adalah customization request dari customer tertentu. Dan permintaan terhadap cenderahati-cenderahati dan rekaan kraf seramik ini juga datang dari pelbagai seperti untuk majlis perkahwinan, syarikat perniagaan, majlis-majlis keraian, perpisahan, persaraan, majlis anugerah, harijadi, hari istimewa guru, hari ibu dan sebagainya samada perseorangan atau kumpulan ataupun untuk hiasan dalaman bangunan.

En Shahrol, salah seorang designer bagi produk-produk seni kraftangan ini merupakan salah seorang tenaga pengajar Fakulti Seni Reka Major Ceramic Studies di UiTM Seri Iskandar. Telah menimba pengalaman di beberapa negara luar termasuk Bangkok, Korea dan Indonesia. Beliau kerap juga terlibat dengan banyak pameran tempatan dan aktiviti sekolah dan universiti.

Bila ada kelapangan inilah yang beliau lakukan.

Dari cenderahati murah yang berbaloi dengan ringgit anda hinggalah cenderahati perkahwinan yang istimewa boleh dibincangkan. Bagi mereka yang berminat nak buat atau nak tempah rekaan istimewa cenderahati, bolehlah hubungi personally,

En Shahrol Hanafi Mohd Raffie

019 5271235

atau

WHATSAPP di

http://www.wasap.my/60195271235